DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unul dintre agresorii bărbatului în vârstă de 28 de ani din Craiova, bătut cu bâtele într-o parcare din Rovine, în urmă cu trei zile, a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Craiova, reţinut în urma a trei percheziţii desfăşurate de poliţişti, miercuri. Tânărul este acuzat de tentativă la omor calificat, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea depistării celorlalte persoane implicate în incident şi a tragerii la răspundere penală a acestora“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că tânărul respectiv a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.