Urologul Riza fuge de ancheta internă. Acesta riscă să fie dat afară...

Urologul Riza fuge de ancheta internă. Acesta riscă să fie dat afară pentru că filmează pacienții și îi pune pe Facebook

5.708
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Medicul urolog din cadrul Spitalului Județean Craiova, Mugur Riza, cel care riscă să fie dat afară întrucât obișnuiește să filmeze pacienții și să îi posteze pe pagina lui de Facebook, refuză să se prezinte în fața comisiei disciplinare formate la nivel de instituție.

După ce pe pagina de Facebook a urologului au apărut mai multe filmulețe cu pacienți aflați pe Secția de Urologie, cu diverse probleme, cei din conducerea unității spitalicești au încercat să stea de vorbă cu medicul Riza. Acesta a recurs la astfel de variante, după cum susține, pentru a scoate în evidență lipsurile din spital și faptul că medicii nu își pot face meseria așa cum ar trebui.

Întrucât un dialog cu doctorul nu a fost posibil, s-a format o comisie disciplinară care se va ocupa de o anchetă în acest caz. Chemat să ofere explicații, Riza a refuzat să stea de vorbă cu membrii comisiei. Nimeni nu știe când o va face, acum fiind în vacanță. „În ceea ce-l privește pe medicul urolog, Mugur Riza, ancheta este în derulare. S-a constituit o comisie disciplinară care l-a invitat să vină la discuții, dar a refuzat. Urmează să fie audiat când se întoarce din concediul prelungit, din vacanță, cum ne-a informat dumnealui. Așteptăm să se întoarcă după care vom relua procedurile legale”, a explicat Alin Demetrian, directorul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.