Zeci de agenți economici din Dolj, amendați de polițiștii de la „Economic”....

Zeci de agenți economici din Dolj, amendați de polițiștii de la „Economic”. Sute de kilograme de carne, legume și fructe, confiscate

1.718
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 30 de agenți economici din județul Dolj au fost amendați, săptămâna trecută, după ce polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au depistat o serie de nereguli în desfășurarea acțiunilor de comerț, valoarea sancțiunilor fiind de aproximativ 230.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a menționat că verificările au vizat mai multe domenii de activitate, pe lângă sancțiuni fiind luate și măsuri de confiscare a peste 500 de kilograme de carne, 4.200 de kilograme de legume și fructe și zeci de metri cubi de material lemnos.

„În urma abaterilor constatate, în perioada 3-9 decembrie, poliţiştii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 230.000 de lei. Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 18.000 de lei, reprezentând contravaloarea a 560 kilograme de carne, 4.200 kilograme legume – fructe şi 16 metri cubi de material lemnos”, a declarat Grădinaru.

În ceea ce privește neregulile, realitatea demonstrează că agenții economici doljeni continuă să vândă produse fără a deţine documente care să ateste provenienţa acestora sau să nu înregistreze sumele de bani încasate.

Potrivit reprezentantului IPJ Dolj, astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.