Au spart geamul unei maşini, dar nu au găsit nimic de furat

Au spart geamul unei maşini, dar nu au găsit nimic de furat

364
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 28.01.2013, N.NARCIS, 37 de ani, din Craiova a reclamat faptul că în persoane necunoscute i-a distrus, prin spargere, geamul de la portiera stânga faţă a autoturismului proprietate personală parcat la domiciliu.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de lucrătorii secţiei au fost identificaţi autorii în persoana minorilor B.Ş., de 13 ani şi C.M., de 12 ani, ambii neşcolarizaţi, din Craiova. Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere împotriva celor doi făptuitori şi în continuare la nivelul secţiei se desfăşoară activităţi de cercetare în vederea documentării întregii activităţi infracţionale desfăşurate.

Întrucât cei doi făptuitori sunt minori, au comis în repetate rânduri infracţiuni de furt din auto şi sunt lipsiţi de supravegherea părinţilor sau a tutorilor legali, au fost internaţi provizoriu în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Minorilor din Craiova, cu acordul DGASPC Dolj.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    823

    nu o sa le faca nimic

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    83

    nu au calitate procesuala(respectiv varsta de minim 14 ani pentru a fi trimis in judecata pentru comiterea unei infractiuni)…nu au ce sa le faca insa ar trebuii depistat cel care i-a invatat,sunt sigur ca nu le-a venit lor de furat la 12 anisori.

  3. #3
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    4080

    Ciori imputite

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.