Balaci promite spectacol de Zilele Severinului

Balaci promite spectacol de Zilele Severinului

333
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cu ocazia zilelor oraşului, primăria a decis organizarea unui meci demonstrativ, pe stadionul „Municipal”, între Craiova Maxima şi fostele glorii ale fotbalului mehedinţean.

 

Meciul de old-boys, programat duminică, ora 16, va reprezenta un prilej pentru Ilie Balaci de a reveni pe „Municipalul” severinean, acolo unde a evoluat şi a antrenat. În sezonul 1989 – 1990, AS Drobeta, cu Balaci antrenor-jucător, s-a luptat cu Rapidul pentru promovare până în ultimele runde, încheind campionatul pe locul secund, la patru puncte de bucureşteni. „Dacă am fi fost susţinuţi la vremea respectivă de factorii locali, promovam sigur, dar AS Drobeta era ţinută din banii mei, ai preşedintelui Vişan, din banii pe care îi făceam din vânzarea biletelor şi a unui ziar – Săptămâna fotbalistică, pe care-l aveam împreună. Practic, jucătorii erau angajaţi la acel ziar, de unde-şi luau salariile. Am rămas la Severin şi în sezonul următor, tot cu gândul promovării. Am mai adus şi jucători tineri de valoare, împrumutaţi de la Craiova (n.r. – Gheorghe Craioveanu, Dumitru Mitriţă şi Dumitru Predoi), dar am plecat după derbiul cu Chimia Râmnicu Vâlcea, încheiat cu 2-2.Altfel ar fi decurs fotbalul în Severin dacă promovam. Arată frumos acum «Municipalul», dar degeaba dacă nu e plin. Mi-aş dori să văd la acest meci demonstrativ foarte mulţi spectatori, ca în perioada ‘90. Dacă vor fi bani, poate va promova şi Severinul într-o zi”, a declarat „Minunea Blondă”, conform Prosport.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.