Craiova: Carnea din Piaţa Mare, vândută „la negru” de agenţii economici

Craiova: Carnea din Piaţa Mare, vândută „la negru” de agenţii economici

1.132
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Inspectorii ANAF au găsit nereguli în magazinele din Piaţa Centrală a Craiovei unde se comercializează carne. În cele mai multe dintre cazuri, agenţii economici nu au putut explica de unde aveau marfa, motiv pentru care reprezentanţii de la Antifraudă i-au amendat.

Comercianţii au încercat să justifice lipsa documentelor în fel şi chip, explicând ba că le-au pierdut chiar cu puţin timp înainte de apariţia inspectorilor, ba că le-au fost furate ori că au dispărut pur şi simplu.

Una dintre problemele constatate a fost lipsa actelor de provenienţă sau cel puţin invocarea unor varii motive pentru neprezentarea acestora”, a declarat Alexandru Cristea, purtător de cuvânt ANAF.

Legal, actele nu există, motiv pentru care s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în consecinţă”, a precizat Cristea, care a adăugat că pentru această neregulă, amenzile au fost de la câteva sute, la câteva zeci de mii de lei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2180

    carnea confiscata si data la camine.asa ar trebui

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    116

    Raspunzi tu de calitatea carnii la care nu poate fi dovedita provenienta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.