Dolj: Percheziţii în locuinţele unor suspecţi de furt

Dolj: Percheziţii în locuinţele unor suspecţi de furt

767
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe percheziţii au avut loc, ieri, în locuinţele unor suspecţi de comitere a unor furturi sau de tăinuire a bunurilor provenite din furturi, toţi domiciliaţi în comuna Valea Stanciului. În urma acţiunii au fost soluţionate patru dosare penale care erau înregistrate în evidenţa poliţiei cu „autori necunoscuţi” şi au fost recuperate mai multe bunuri şi animale sustrase de suspecţi: 6 vaci, 7 capre, 19 oi, 1 motosapă, 4 flex-uri, un cazan ţuică de 100 l capacitate, precum şi alte bunuri pe care suspecţii nu le-au putut justifica.

Acţiunea a fost organizată de Poliţia oraşului Bechet în baza informaţiilor şi datelor deţinute de poliţişti. Magistraţii au emis şase autorizaţii de percheziţie, în baza cărora au fost efectuate percheziţii la locuinţele suspecţilor.
La acţiune au fost mobilizaţi 48 de poliţişti, cu precădere de la formaţiunile de ordine publică de la poliţiile din sudul judeţului, precum şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, care, pe lângă cele şase locuinţe percheziţionate au mai verificat şi trei stâne, toate situate pe raza comunei Valea Stanciului.
În timpul desfăşurării acţiunii, la sediul Postului de Poliţie Valea Stanciului s-a prezentat un localnic care a reclamat faptul că în noaptea de 12 spre 13 februarie, din curtea locuinţei i-au fost sustrase mai multe bunuri, printre care un cazan de ţuică şi o motosapă. I-au fost prezentate bunurile ridicate în urma percheziţiei de la locuinţa unui suspect, ocazie cu care acesta şi-a recunoscut cazanul de ţuică şi motosapa.
În continuare se desfăşoară activităţi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, cu făptuitorii în stare de libertate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.