Dolj: Polițiștii sindicaliști rămân fermi: sancționăm doar cu #avertisment!

Dolj: Polițiștii sindicaliști rămân fermi: sancționăm doar cu #avertisment!

11.893
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenții de poliție din structurile de Ordine Publică (OP) și Rutieră afiliați Sindicatului Europol Dolj continuă să protesteze prin aplicarea de sancțiuni contravenționale sub formă de avertisment, renunțând la amenzi.

Deși susțin că s-a încercat intimidarea lor de către superiori, nu cedează pentru că ”nimeni nu este in masura să intervină în deciziile pe care polițistul le ia în timpul și pe executarea serviciului polițienesc (…) atât timp cât măsurile se încadrează în limitele legale”, subliniează reprezentanții sindicatului Europol Dolj. Sindicatul Europol Dolj a susținut și va susține orice activitate de protest legală, demarată de către colegii noștri, până la soluționarea revendicărilor salariale făcute de conducerea Europol”, mai arată aceștia.

Membrii de sindicat refuză să mai aplice amenzi, ci doar avertismente celor care încalcă legea, nemulțumiți de refuzul MAI de a le majora salariile. Polițiștii susțin că circa 20 de milioane de euro provin din sancțiunile contravenționale pe care ei le aplică, bani din care ministerul le-ar putea crește salariile.

Cei mai fericiți sunt șoferii. Mulți dintre conducătorii auto au ”scăpat”, în ultima perioadă, doar cu un avertisment verbal sau scris, în loc de amendă, pentru că nu purtau centura de siguranță sau vorbeau la telefonul mobil. Atenție, însă, nu toți polițiștii sunt membri de sindicat! În plus, oamenii legii nu vă vor ierta dacă veți călca prea tare pedala de accelerație.



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2017
    Mesaje
    13

    Pai cum dracu ca in alta informatie spun ca au amendat pietoni, biciclisti, carutasi, soferi, acum dau doar avertisemnt ?

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     04-09-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    82

    #rahat

    ]
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6742

    De clickbait stradal stirea asta ca i-au umflat cu amenzile pe soferi

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.