EURO GROUP – TOP SPEED a inaugurat noul complex 3S Hyundai din...

EURO GROUP – TOP SPEED a inaugurat noul complex 3S Hyundai din Craiova

1.090
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Euro Group – Top Speed a inaugurat sâmbătă, în prezenţa reprezentanţilor Hyundai Auto Romania, oficialităţilor locale şi a unui numar mare de invitaţi, noua reprezentanţă Hyundai din Craiova.  Complexul de tip 3S (showroom, service şi piese de schimb) a fost realizat în conformitate cu cele mai exigente standarde impuse de către producătorul auto, conferind Euro Group statutul de reparator şi distribuitor autorizat de piese şi modele Hyundai. Proiectul a fost demarat în aprilie 2012, moment la care s-a semnat angajamentul cu importatorul Hyundai Auto România pentru aflierea la reţeaua natională.

 

Cu o suprafaţă de peste 250 mp, unitatea showroom dispune de spaţii generoase pentru expunerea gamei de autovehicule Hyundai, sector de aşteptare pentru clienţi, zona de recepţie, precum şi de un loc de joacă pentru copii.  Indiferent de modelul Hyundai preferat, clienţii vor fi întâmpinaţi de o echipă de specialişti în domeniul auto, care vor oferi soluţii personalizate de achiziţie şi finanţare. Printre modelele care vor atrage privirile publicului se numără şi noua generaţie Santa Fe – impresionantă atât la capitolul design, cât şi tehnologie şi funcţionalitate, reprezentând vârful de gamă SUV Hyundai în România.

 

Din suprafaţa totală de 5.000 mp destinată complexului, unitatea service ocupă o arie de 2.000 mp (tinichigerie, mecanică, birouri), la care se adaugă o platformă betonată de 2.600 mp,  destinată locurilor de parcare.

 

Cu o experienţă de peste 4 ani în servicii de reparaţii auto multibrand, service-ul Hyundai Euro Group – Top Speed beneficiază de patru posturi de lucru şi asigură toate operaţiile de întreţinere şi reparaţii din domeniile mecanică, tinichigerie, vopsitorie si electrică, la care se adaugă şi servicii de tractări auto.

 

Situat la intrarea dinspre Bucureşti în municipiul Craiova, la aproximativ 800 m de DN 65 Bucureşti-Timişoara, noul complex Hyundai de tip 3S este poziţionat într-o zonă intens industrializată şi uşor accesibilă, în care se regăsesc sediile celor mai reprezentative mărci auto la nivel local. Investiţia în acest proiect depăşeşte 250.000 euro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.