G. Duduială: Un senator își face campanie pe bani publici

G. Duduială: Un senator își face campanie pe bani publici

265
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Laurențiu Mândrea, candidatul PNȚCD la președinția Consiliului Județean Dolj și Gheorghe Duduială, candidatul PNȚCD la Primăria Craiova, au susținut astăzi o conferință de presă pentru a face o „radiografie” a campaniei electorale, care se apropie de final.

Mândrea este foarte surprins de atitudinea Guvernului Ponta, din ultimul timp, afirmând că își depășește competențele. „Noul Guvern, în loc să-și facă treaba, este mereu în campanie electorală. Titus Corlățean este culmea tupeului, atunci când afirmă că se teme să nu le fie furate voturile, mai ales când ai Guvernul pe mână. De asemenea, sunt curios unde sunt peneliștii din Craiova, în condițiile în care la primăria orașului este un candidat USL. Am observat că totul este roșu”, a declarat președintele PNȚCD Dolj, Laurențiu Mândrea.

De cealaltă parte, Gheorghe Duduială îndeamnă populația să vină la vot, din postura de candidat la primărie pentru prima dată: „Nu regret că am intrat în această cursă pentru că am putut să observ cum populația este călcată în picioare. Am văzut un senator, care nu și-a dat demisia din Parlament și își face campanie pe bani publici și tineri care nu realizează că trebuie să-și ia viața în mâini. Este imperios necesar ca populația să iasă la vot”, a afirmat  Duduială.

Acesta a readus în discuție și incidentul în care a fost agresat pe stradă de o femeie în vârstă de 31 de ani, în timpul unei acțiuni electorale, motiv pentru care se declară dezamăgit de această campanie.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.