IPJ Dolj: Furtul reţelelor de irigaţii, încă la modă la Sadova

IPJ Dolj: Furtul reţelelor de irigaţii, încă la modă la Sadova

824
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Ieri, 24.03.2013, la ora 1520, agenţi din cadrul Postului de Poliţie Sadova au fost sesizaţi de către F.MARIN cu privire la faptul că în extravilanul comunei Sadova, în partea de est a localităţii, mai multe persoane sustrag componente de la reţeaua subterană a sistemului de irigaţii.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet şi Postului de Poliţie Sadova care i-au depistat în flagrant pe S.LIVIU, 37 ani, D.FLORIN, 27 ani şi T.MARINEL, 40 ani, toţi din comuna Daneţi, sat Brabeţi, judeţul Dolj, care dezgropaseră şi sustrăseseră un număr de trei vane, trei hidranţi şi trei elemente de conexiune de la reţeaua subterană aparţinând OUAI Sadova, în scopul valorificării ca fier vechi.
Valoarea prejudiciului cauzat este de 5.000 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate cu autorii în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.