Matroana minorelor, trimisă în judecată de procurorii DIICOT. Sanda Cazacu a mai...

Matroana minorelor, trimisă în judecată de procurorii DIICOT. Sanda Cazacu a mai fost cercetată pentru proxenetism

1.430
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Procurorii DIICOT Craiova au trimis-o în judecată pe Sanda Cazacu, proxeneta minorelor. Femeia şi-a pus pe picioare o adevărată reţea de prostituţie şi a obligat peste 30 de fete să întreţină raporturi sexuale pe bani.

Alături de Sanda Cazacu au mai fost trimise în judecată alte 10 persoane. Toţi sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, trafic de persoane, trafic de minori, prostituţie şi proxenetism.

Sanda Cazacu a mai fost cercetată tot pentru proxenetism, însă a scăpat de închisoare cu ajutorul unui certificat medical pe care scrie că nu are discernământ. Procurorii DIICOT Craiova au stabilit că femeia era şefa grupului infracţional, însă şi ea la rândul ei se prostitua.

Victimele erau obligată să întreţină raporturi sexuale pe bani cu diverşi bărbaţi. Fetele obţineau venituri mici de aproximativ 10%, restul banilor erau împărţiţi între proxeneţi.„Tinerele au fost obligate să întreţină raporturi sexuale pe bani atât în Italia cât şi în Craiova. Este vorba despre aproximativ 30 de fete, iar unele dintre ele sunt minore. Fiecare în parte trebuia să aducă seară de seară aproximativ 400 de lei “, a spus Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova.

Proxeneţii dădeau anunţuri în presă cum că oferă servicii complete, iar fetel erau duse acolo unde clientul îşi dorea.

Victimele le-au povestit procurorilor prin ce clipe de coşmar au trecut. Cele care au vrut să renunţe erau ameninţate cu moartea de Sanda Cazacu.

Dosarul a fost înregistrat pe rol la Tribunalul Dolj, iar primul termen în proces va avea loc pe data de 17 ianuarie.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.