Poliţiştii au reţinut patru tineri suspectaţi de comiterea unor furturi din autoturisme

Poliţiştii au reţinut patru tineri suspectaţi de comiterea unor furturi din autoturisme

293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 09.50, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către B.IONEL, 31 de ani, din comuna Vîrvorul de Jos cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism o trusă de scule, prejudiciu cauzat fiind de aproximativ 1.200 lei.
În urma activităţilor specifice desfăşurate de lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost identificaţi făptuitorii în persoana lui P.VIOREL, 21 de ani, R.MIHAI, 21 de ani, ambii din Craiova, T.MĂDĂLIN, de 19 ani, din comuna Mischii şi B.ALEXANDRU, 21 de ani, din Caracal, judeţul Olt.
Prin extinderea cercetărilor poliţiştii au stabilit faptul că aceştia au mai comis încă două furturi din autoturisme, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 1.600 lei, din care s-a recuperat 80%.
Cele trei dosare au fost conexate, iar în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei patru suspecţi, care au fost introduşi în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore.
Astăzi cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a urmăririi penale şi arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.