Remiză la Calafat

Remiză la Calafat

392
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ghecon Lăpuşata, echipa Calafatului, a încheiat la egalitate, scor 1-1, prima partidă din retur susţinută în compania grupării CS Vişina Nouă. Sorinel Chivu a deschis scorul în minutul 26, din penalty, oaspeţii egalând două minute mai târziu, graţie autogolului lui Butoi.
Dragoş Bon a mizat pe Iordan – Roşianu, Flori, Sava, C. Sîrbu – Relea, Iancu (65 Popa), Stanciu, Butoi (82 Brebenel) – A. Sîrbu, Chivu (80 Carşin).
La finalul întâlnirii, Bon a zis: „Am întâlnit o echipă organizată, iar în prima repriză a fost un joc organizat. În partea a doua am reuşit să închidem bine culoarele spre poartă, iar formaţia vizitatoare nu şi-a creat practic nicio oportunitate. Pe lângă gol, noi am avut două ocazii clare de a marca: o lovitură liberă executată de Chivu şi scoasă în extremis de portarul advers, şi o bară a lui Butoi. Cu puţină şansă am fi putut câştiga“.

Sursa: oltenia-sport.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.