Simulare de accident în zona blocului S 200, cu două victime ...

Simulare de accident în zona blocului S 200, cu două victime (FOTO)

3.595
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Politistii rutieri impreuna cu voluntari medicinisti au simulat, astazi, pe Calea Bucuresti – zona blocului S 200, un accident de circulatie, in cadrul campaniei de prevenire ROAD SAFETY.
Prin această acţiune se urmareste constientizarea participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun daca nu adopta o conduita preventiva in trafic.
Simularea va presupune un accident produs pe trecerea de pietoni de catre un conducator auto care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat in traversarea strazii.

Cum „accidentul” a părut unul real, reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară. Mulţi trecători s-au arătat revoltaţi de „ideea proastă” a autorităţilor de a simula un astfel de eveniment tragic, reproşându-le organizatorilor că au exagerat în condiţiile în care în ultima vreme mai mulţi pietoni şi-au pierdut viaţa în accidente similare. „E o glumă proastă, nu se poate aşa ceva. Eram gata să sar la gâtul şoferului, tremur şi acum de nervi”, s-a arătat nemulţumit un trecător. Alţii au fost pur şi simplu şocaţi la vederea celor doi tineri întinşi pe trecerea de pietoni, cu urme vizibile de lovituri şi sânge. Cei mai în vârstă au plâns şi cu greu s-au lăsat convinşi că cei doi copii, „victimele”, sunt doar pictaţi şi că este doar un scenariu menit să-i facă pe pietoni şi şoferi să înţeleagă importanţa siguranţei în trafic.

În altă ordine de idei, acţiunea de astăzi a avut impact. Oamenii nu au rămas indiferenţi, chiar dacă reacţiile au fost diverse şi nu neapărat pozitive.



8 COMENTARII

  1. #1
    Troll
    Data de inscriere
     08-09-2007
    Locatie
     cra, craiova
    Mesaje
    893

    Ar fi mai utila o campanie de prevenire a vitelor care sar pe trecere fara sa se asigure.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-10-2007
    Mesaje
    51

    cam ce zice zurlia e corect

  3. #3
    Troll
    Data de inscriere
     05-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    898

    cred ca sunt mai putine vitele de care zici tu decat…..sa zicem, soferii inconstienti!

  4. #4
    Rocker
    Data de inscriere
     21-10-2005
    Locatie
     Anfield Road
    Mesaje
    2269
    Citat Mesaj initiat de zurLia
    Ar fi mai utila o campanie de prevenire a vitelor care sar pe trecere fara sa se asigure.

    subscriu; si o campanie de prevenire a celor care fug pe trecerea de pietoni sau cei care traverseaza strada prin loc nepermis.

    "Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)n"Q:You know who I hate the most?n A: Others." (robert hawkins) nnnn
  5. #5
    Der fliegende Holländer
    Data de inscriere
     17-11-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    1651

    Persoanele care au murit in ultima vreme pe trecerea de pietoni n-au fost „vite” asa ca lasati-o mai moale cu asta. Hai sa nu fim romani si sa ne aruncam pisica unul altuia in gradina. Adevarul este ca sunt soferi idioti care nici nu se uita la trecerile de pietoni si pietoni care traverseaza cum si pe unde ii taie capul.

    a€œReligion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful.a€ -Seneca
  6. #6
    Troll
    Data de inscriere
     08-09-2007
    Locatie
     cra, craiova
    Mesaje
    894

    Hai, fii serios. Daca te asiguri CA LUMEA inainte sa treci e foarte putin posibil sa te calce masina, nu crezi ? Nu le tin partea soferilor, insa cei mai inconstienti sunt tot pietonii, eu zic ca e mai importanta sanatatea/viata decat un dosar penal.

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-10-2012
    Mesaje
    8

    Vina apartine si pietonilor , multi vin in fuga si trec pe trecere,de parca ei nu trebuie sa se asigure trebuie sa prevezi dinainte ce vrea sa faca pietonul

  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     20-03-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    1996

    Vorbind din punctul de vedere al unui sofer: daca pietonii n-ar trece fara sa se asigure (sunt multi) cu siguranta accidentele ar fi mai putine.
    Dar daca ar fi mai putini „bizoni” in trafic, care nu opresc decat daca pietonul e o bunaciune, iarasi accidentele ar fi in numar mic. In general la noi se poarta la volan figurile, si nu atentia la trafic si pietoni !

    Aleen D. - 1st May 2013 (warmup djset)--------------------------CLUBUL SPORTIV OLTENIA FISHING

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.