Stingem lumina pentru Ora pământului

Stingem lumina pentru Ora pământului

260
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 3,60)

Mâine seară, la ora 20.30 sunt invitaţi să stingă lumina, în semn de solidaritate cu lumea întreagă, care marcează „Ora Pământului”. Timp de 60 de minute, în Craiova vor fi stinse toate luminile controlate de către Primărie care nu implică riscuri legate de securitate, cele care pun în valoare obiectivele arhitecturale deosebite ale oraşului nostru (proiectoarele de pe Primărie, Prefectura, Palace, Muzeul de Artă, Universitate, biserici, poarta Parcului Romanescu, s.a.), dar şi iluminatul stradal din perimetrul central unde se va desfăşura marşul propus.

Mişcarea Earth Hour este iniţiată şi coordonată la nivel global de WWF. În prezent, peste 6.500 de oraşe din peste 130 de ţări participă la Earth Hour. La nivel local, proiectul este implementat de Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Fizică din Craiova (ASFFC) şi ai Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României – Craiova.

Partenerii de anul acesta ai Earth Hour sunt Primăria Municipiului Craiova, Universitatea din Craiova, Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Muzeul Olteniei, Casa de Cultură “Traian Demetrescu” şi RAADPFL Craiova.

2 COMENTARII

 1. #1
  Spammer
  Data de inscriere
   25-03-2008
  Locatie
   CRAIOVA
  Mesaje
  2422

  suntem pe receptie..

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   09-03-2011
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  31

  O stingem ,dar sa ne scada CEZul din factura,ar trebuii sa respecte gestul nostru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.