Un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost reţinut pentru...

Un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fugit de la locul accidentului şi nu a oprit la semnalele poliţiei.

196
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, la ora 20.55, lucrători din cadrul Poliţiei oraş Dăbuleni au fost sesizaţi de Spitalul Dăbuleni cu privire la faptul că la aceasta unitate s-a prezentat M.CORNELIA, 23 de ani, din localitate care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.
În urma măsurilor specifice întreprinse de către poliţiştii doljeni a fost identificat conducătorul auto în persoana lui P.GEORGICĂ, 25 de ani, din Dăbuleni.
În jurul orei 01.15, poliţişti din cadrul Compartimentului Rutier Dăbuleni l-au depistat în trafic pe cel în cauză şi întrucât nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor s-a procedat la urmărirea autoturismului, pentru oprirea acestuia fiind executate patru focuri de armă, fără a rezulta rănirea conducătorului.
Din primele cercetări a rezultat faptul că, în aceeaşi seară, P.GEORGICĂ sustrăsese autoturismul la volanul căruia a fost depistat, avea permisul de conducere anulat din anul 2008. Totodată, tânărul emana miros de băuturi alcoolice fapt pentru care i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice, acesta refuzând.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducere fără permis şi furtul folosinţei autoturismului.
În baza probatoriului administrat suspectul a fost reţinut pe 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.