Alro, de la extaz la agonie. Visul promovării s-a cam spulberat!

Alro, de la extaz la agonie. Visul promovării s-a cam spulberat!

377
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noul sezon a adus un obiectiv îndrăzneţ în tabăra celor de la Alro, promovarea în Liga I. În vară, preşedintele Jane Niţulescu a transferat câţiva fotbalişti cu experienţă în primul eşalon printre care foşti componenţi ai Universităţii Craiova, Stancu, Stoianof, Crăciun, Surugiu şi Bănică, dar şi alţi jucători prin care se dorea întărirea lotului. Debutul mult aşteptat de către suporteri a adus dezamăgire, Alro înclinându-se pe terenul nou-promovatei FC Olt Slatina. Seria neagră a continuat, în primele şase etape gruparea slătineană acumulând doar trei puncte, iar speranţele promovării au început să se năruiască. Înfrângerea de pe teren propriu din runda a şasea a adus degringolada în tabăra aluminiştilor.

Papură demis, Niţulescu convins să rămână

 

 

Eşecul înregistrat cu nou-promovata FC Maramureş, pe teren propriu, scor 0-1, a adus schimbări pe banca tehnică. La finalul întâlnirii, preşedintele Jane Niţulescu şi-a anunţat intenţia de a demisiona, în timp ce antrenorul Corneliu Papură a evitat presa. În zilele următoare, în urma şedinţei Consiliului de Administraţie, s-a hotărât demiterea tehnicianului, în timp ce preşedintele executiv a fost convins să revină asupra deciziei. La cârma echipei a fost instalat „secundul” Daniel Mogoşanu, care a reuşit să redreseze situaţia, debutând cu o victorie, în deplasarea de la Luceafărul Oradea. În etapa următoare, aluminiştii au suferit o nouă înfrângere, acasă cu echipa finanţată de Gică Popescu, Chindia Târgovişte, la capătul unui arbitraj vehement contestat, slătinenii reclamând anularea unui gol valabil. În ultimele şapte etape ale turului de campionat, Alro Slatina a bifat cinci victorii, o remiză, iar în ultima rundă s-a înclinat pe terenul celor de la Gloria Bistriţa (scor 3-0), încheind prima parte a sezonului la jumătatea clasamentului cu 22 de puncte acumulate, la 12 lungimi distanţă de locurile promovabile.

Într-o serie de foc în care fostele divizionare A, Gloria Bistriţa şi FC Timişoara, sunt favorite la promovare, şansele accederii în Liga I sunt aproape nule. Aluminiştii speră totuşi să încheie sezonul pe podium.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.