FC Olt, angrenată în lupta pentru supravieţuire în Liga a II-a

FC Olt, angrenată în lupta pentru supravieţuire în Liga a II-a

400
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cu un lot format în mare parte din jucători care în sezonul precedent activaseră la nivelul eşalonului al treilea, FC Olt Slatina a început aventura în Liga a II-a. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a debutat cu un derby local, alb-vişiniii primind vizita grupării Alro. În etapa inaugurală FC Olt Slatina a furnizat surpriza, impunându-se cu scorul de 2-1, graţie „dublei” reuşite de jucătorul cheie, Dragoş Dragalina. În următoarele două etape au întâlnit adversari de calibru, întâlnind în deplasare FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, meciuri pierdute cu scorul de 1-0 respectiv 2-1. A urmat vizita celor de la Unirea-Alba Iulia, iar în ciuda jocului bun, alb-vişiniii conducând pe tabela de marcaj, s-au înclinat în cele din urmă cu scorul de 1-2. În meciurile din deplasare, fotbaliştii pregătiţi de Dan Oprescu nu au reuşit să obţină decât un punct, pe terenul celor de la Gaz Metan Severin, partidă încheiată cu o remiză albă. Celelalte puncte acumulate au fost obţinute în faţa propriilor suporteri (remize cu UTA Arad, Juventus Bucureşti şi victorii în compania formaţiilor Alro, Luceafărul Oradea, Mureşul Deva, CSM Râmniciu Vâlcea).

Alb-vişiniii nu au beneficiat de niciun penalty

În turul campionatului, FC Olt Slatina se numără printre puţinele echipe care nu a beneficiat de nicio lovitură de la unsprezece metri. Alb-vişiniii au reclamat neacordarea unor penalty-uri clare, cel mai elocvent exemplu  fiind meciul cu FC Argeş. De asemenea, arbitrajul a fost vehement contestat în jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea, atunci când antrenorul Dan Oprescu a comentat pentru prima dată arbitrajul.

 

„M-am ferit până acum să o spun, dar m-am săturat să jucăm şi împotriva arbitrilor. Fac un apel, dacă cineva acolo sus aude, am crezut că se va schimba ceva de când a venit Ion Crăciunescu la conducere, dar nu s-a schimbat nimic. Este jalnic, este strigător la cer. Nu mai suportăm! Vreau să se schimbe ceva începând de astăzi, dar nu cred, pentru că aşa am crezut şi când a venit Ion Crăciunescu la CCA. Este strigător la cer să scapi singur cu portarul, să-l faultezi şi să nu elimini jucătorul. Nu ştiu ce se doreşte, dar nu se mai poate!”, spunea Oprescu.

FC Olt Slatina a încheiat turul pe loc retrogradabil, cu 15 puncte acumulate, însă păstrează şanse la supravieţuire, alb-vişiniii aflându-se la un punct distanţă de locurile ce asigură menţinerea. În această iarnă oficialii echipei au anunţat că vor transferarea unor jucători cu experienţă, astfel încât obiectivul să poată fi îndeplinit.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.