(UPDATE) Mașină urmărită de poliție pe străzile Craiovei, după ce șoferul a...

(UPDATE) Mașină urmărită de poliție pe străzile Craiovei, după ce șoferul a refuzat să oprească

18.785
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor aflați în trafic, astăzi, la Craiova, iar oamenii legii au plecat în urmărirea mașinii pe care o conducea. Potrivit primelor date furnizate de reprezentanții IPJ Dolj, după ce a gonit pe mai multe străzi din oraș, polițiștii au reușit să-l blocheze în trafic. Ulterior, au constatat că bărbatul nu are permis de conducere. 

Este vorba despre un craiovean care nu a oprit la semnal și a încercat să se sustragă controlului polițiștilor rutieri. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din Craiova, iar în cele din urmă blocat în trafic. Șoferul a fost imobilizat și identificat și urmează să fie dus la sediul Poliției Rutiere”, a precizat Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

UPDATE: 

Conform ultimelor informații ale IPJ Dolj, evenimentul a avut loc în jurul orei 12:45. Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, au facut semnal regulamentar de oprire unui autoturism Ford, care circula pe b-dul Oltenia din Craiova, al carui conducator auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea.
Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea celui în cauză, fiind urmărit pe mai multe străzi din municipiu, iar în cartierul craiovean Brazda lui Novac, politistii au reusit blocarea acestuia in trafic. Astfel, la volan a fost identifciat ANDY RAMON DRĂGUȚ, 49 de ani, din municipiul  Drobeta Turnu Severin, Mehedinți, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Foto: arhivă



5 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    232

    Like a boss… sau like a bou! Si fraierimea invata si da examen pentru jmecherii de-astea de conducere. Ce tampenii de reguli!

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1654

    ANDY RAMON DRĂGUȚ . Ce mai poate fi adaugat ??!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-05-2017
    Mesaje
    2

    ANDY RAMON, UAU… Astora le trebuie o lege cu ceva puscarie si suspendarea dreptului de a mai lua carnet vreodata.

  4. #4
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2796
    Citat Mesaj initiat de █ VeNoM™ █
    ANDY RAMON DRĂGUȚ . Ce mai poate fi adaugat ??!

    Asta e nimic. Prin oraș umblă liberi diverși psihopați în bandă, cu cuțite, bâte și macete.
    Unul din ei e fiul judecătoarei Lazăr, cunoscutul psihopat.
    Mă-sa ce-o zice? De rușine o mai ști? Oare nu se gândește să nu-l mai protejeze pe fiul ei dement, psihopat deosebit de periculos, și să facă ceva, să-l interneze pe o perioadă foarte lungă la ospiciu?
    Aleargă dementul cu cuțitul prin oraș, după oameni. E liber și mereu aud câte ceva despre acest dement, multe, foarte multe fapte ale panaramei, care nu ajung în presă.
    Are SUTE de infracțiuni cu violență la activ.

  5. #5
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0

    Ce conteaza? Asta inseamna sa fi mafiot.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.