Ludovic Orban în vizită la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova –...

Ludovic Orban în vizită la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Piteşti

2.239
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, după ce a efectuat o vizită de verificare a lucrărilor pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti, tronsonul 2, care face legătura între limita judeţelor Dolj şi Olt şi municipiul Slatina, că în curând se va putea turna asfalt pe 70% din această secţiune.

Când se toarnă asfaltul pe Drumul Expres Craiova-Pitești?

„Firma domnului Umbrărescu (constructorul – n.r.) nu mă surprinde, întrucât am mai fost pe Centura Bacăului şi şi acolo am fost impresionat de lucrările extraordinare şi cred că va fi dată în circulaţie cât de curând. Şi aici, lucrările se derulează într-un ritm extrem de susţinut. Deja pe 70 la sută se va ajunge în situaţia de a se putea turna asfalt. Podul peste Olt, care este spectaculos, este în faza de tablier metalic. Lucrurile evoluează foarte bine, sunt optimist că lucrările se vor termina înainte de termenul prevăzut în contract”, a spus Orban, potrivit agerpres.ro.

Sursa foto: gov.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.