Craiova: AJOFM Dolj organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Craiova: AJOFM Dolj organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

6.470
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj va organiza, în data de 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, eveniment care se va desfăşura începând cu ora 09.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Această acțiune este organizată la nivel național și reprezintă una dintre măsurile active promovate în vederea creșterii gradului de ocuparea a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  și implicit reducerea șomajului, conform reprezentanților instituției.

Evenimentul se adresează, în principal, absolvenților instituțiilor de învățământ (dar și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), oferind participanților posibilitatea de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii/meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.

Pe de altă parte, acest eveniment poate reprezenta o bună oportunitate pentru angajatori de a-și promova ofertele de locuri de muncă și de a interacționa direct cu cei aflati în căutarea unui loc de muncă,în vederea selectării persoanelor care corespund cel mai bine cerințelor proprii.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei (Anexa 1 A) la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557).



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6887

    Sa muncesti pe un salariu minim de 230 euro.. asta inseamna sa fii sclav. Munca nu e o rusine dar ar trebui recompensata mai mult fiindca aici in regiune practic muncesti pe gratis ca nu te alegi cu nimic. Preturile oricum sunt la acelasi nivel, uneori poate mai mari ca in restul Europei si avand in vedere ca altii au salarii de 1000-2000 euro.. iar aici 230-300 euro.. practic este o drama umana si sociala in Romania. Si daca s-au angajat din someri s-au angajat pe salariu minim. Suntem de ras in Europa.. Milioane de romani muncesc pe 230 euro pe luna in Romania.
    Firmele zic ca nu gasesc angajati dar au o gramada de pretentii iar ele ofera fix nimic. Uneori cheltui mai mult cu serviciul decat daca nu ai munci mai ales cand trebuie sa dai bani pe transport, cazare.. etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.