AJOFM Dolj: 123 de persoane au fost încadrate în muncă, în urma...

AJOFM Dolj: 123 de persoane au fost încadrate în muncă, în urma BLMA din octombrie 2017

4.587
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Dolj a organizat, în data de 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi (BLMA), la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova. 270 de persoane au fost selectate, la data respectivă, în vederea încadrării în muncă, la o lună reprezentanții AJOFM Dolj au colectat datele din care rezultă că 123 de persoane au fost, în cele din urmă, angajate.

În vederea organizării BLMA din octombrie a.c. au fost contactaţi 128 de agenţi economici. Dintre aceştia, 47 au participat la bursă, punând la dispoziţia persoanelor interesate 1.400 locuri de muncă. La acţiune au participat 548 persoane, 270 persoane fiind selectate în vederea angajării.

Din situaţia statistică a activităţii Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, la o lună de la data desfăşurării, rezultă că din cele 270 de persoane selectate în vederea încadrării, un număr de 123 de persoane au fost încadrate în muncă, din care 13 absolvenţi şi 110  persoane aparţinând altor categorii socio-profesionale. Principalele domenii de activitate aferente locurilor de muncă ocupate sunt: producția de autovehicule, fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule, fabricarea motoarelor, transformatoarelor și generatoarelor electrice, protecţie şi pază, construcţii și confecţii”, au precizat reprezentanții AJOFM Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.