Dolj: Apă de băut de la Crucea Roșie pentru oamenii din Zănoaga

Dolj: Apă de băut de la Crucea Roșie pentru oamenii din Zănoaga

466
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Locuitorii comunei Zănoaga au primit apă de Filiala Dolj a Crucii Roșii Române, după ce fântânile le-au fost inundate în urma precipitațiilor abundente din ultimele zile.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Leu, Instituţia Prefectului şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al Judeţului Dolj cu sprijinul Societăţi Naţionale de Cruce Roşie Română – filiala Dolj a pus la dispoziţia cetăţenilor din satul Zănoaga cantitatea de 840 de litri de apă plată din rezerva proprie pentru situaţii de urgenţă.

Transportul către zona afectată a fost asigurat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al Judeţului Dolj, iar distribuirea către populaţie s-a făcut prin intermediul Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă în funcţie de necesităţi.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2192

  Daca aia nu fac decat sa fure

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.