Adrian Mititelu vrea ca Ştefănescu să fie înmormântat la Craiova

Adrian Mititelu vrea ca Ştefănescu să fie înmormântat la Craiova

2.106
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Patronul echipei de fotbal FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că va încerca să o convingă pe soţia lui Costică Ştefănescu să-l înmormânteze pe fostul component al Craiovei Maxima în Bănie. 

”Nu mă gândeam că se va ajunge atât de repede în situaţia asta. Ştiam că e grav, dar nu mă aşteptam la un asemenea deznodământ. Din ce ştiu, slăbise enorm. Sper s-o conving pe doamna Ştefănescu să-l aducem la Craiova. Aici e locul lui, chiar dacă e născut la Bucureşti. Aici trebuie să rămână, printre cei care l-au iubit. Era regele Craiovei! Fără el şi încă doi-trei, Craiova nu era un oraş atât de cunoscut”, a spus Adrian Mititelu la Digi Sport 1.

Mititelu a mai spus că a vorbit ultima oară cu Ştefănescu în urmă cu mai multe luni, a încercat şi recent, dar nu a reuşit: ”Nu-şi mai dorea să vorbească cu nimeni. Am vorbit cu Aurică Ţicleanu, eram la curent cu situaţia lui”.

Sorin Cârţu, fost fotbalist al Universităţii Craiova, s-a arătat şocat de sinuciderea lui Ştefănescu: „Ştiam ca este într-o situaţie foarte gravă, că e bolnav. Am rămas mut când am auzit. A fost un om foarte tare, dar nu a mai putut suporta durerea, avea o boală cumplită”.

Alexandru Boc, fost coleg cu Ştefănescu la Universitatea, a spus la Digi Sport despre căpitanul Craiovei Maxima că „ultima soţie n-a fost alături de el, nu l-a îmbărbătat şi asta l-a afectat şi mai tare. În schimb, prietenii au fost mereu aproape de el. A fost un bărbat adevărat, probabil că s-a uitat în oglindă şi s-a întrebat: ‘de ce să mai trăiesc? Pentru ce să mai trăiesc?’ Este o afirmaţie dură, dar eu îl cunosc cum era. Înainte să moară avea 35 de kilograme. Costică Ştefănescu a murit pentru că n-a mai suportat să se vadă aşa, n-a mai suportat să treacă prin asemenea chinuri”.

Un alt fost mare fotbalist al Craiovei, Ion Geolgău, a afirmat la sport.ro: ”Îmi pare rău, dar nu mă aşteptam. Ştiam că e o boală cu care te lupţi până în ultima clipă. Vom vedea acum în următoarele zile unde va fi înmormântat. Dumnezeu să-l ierte!”.

Fostul fotbalist Costică Ştefănescu a murit, marţi, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Militar, au precizat pentru AGERPRES oficiali ai Poliţiei Capitalei. Fostul căpitan al echipei Universitatea Craiova avea 62 de ani şi suferea de o boală incurabilă, fiind internat de mai mult timp la Spitalul Militar. Ştefănescu este al doilea component al Craiovei Maxima care se stinge, după Zoltan Crişan, decedat în 2003, la doar 48 de ani



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1036

    Nu cred ca va reusi sa il aduca la craiova sa il inmormanteze.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1421

    depinde de ce doreste familia

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.