Becali: Olguţa Vasilescu e olteancă focoasă, fanatică, dar nu are bani să...

Becali: Olguţa Vasilescu e olteancă focoasă, fanatică, dar nu are bani să susţină Universitatea

1.578
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Becali: Olguţa Vasilescu e olteancă focoasă, fanatică, dar nu are bani să susţină Universitatea
27 iunie 2012 ora 18:48
Autor Miron Simion
Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a explicat, miercuri, că în fotbal este nevoie de susținere financiară și nu susținere sentimentală. Adrian Mititelu nu mai poate finanța U. Craiova, iar Olguța Vasilescu, deși este o ”olteancă focoasă” și ”fanatică”, nu are cum să susțină echipa cu bani publici, decât ”mascat”, a mai susținut finanțatorul echipei din Ghencea.

“Eu mă bucur că revine Craiova, dar trebuie să înţeleagă toţi oltenii că la fotbal trebuie bani. Nu că le dă Mircea Sandu şi Mitică Dragomir că aşa a stabilit Curtea de Apel. Asta trebuie să înţeleagă şi doamna Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei. Municipalitatea poate să dea bani doar pentru stadion, dar nu poţi finanţa o echipă de fotbal. Eşti acţionar la o echipă, dar cum o să justifici tu că eşti acţionar la o societate financiară care e pe pierdere? Pentru că toate cluburile de fotbal sunt pe pierderi. Cum justifici tu, ca primărie, că investeşti într-o societate comercială care aduce pierderi? Este ilegal. Trebuie să înţeleagă că trebuie să facă cu altcineva, cu Mititelu nu se poate. El a vrut, dar a venit criza şi gata, nu mai poate”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

În opinia patronului echipei Steaua, fotbal se face numai cu bani, și nu publici, iar situația financiară a echipei din Bănie nu este una tocmai optimistă, chiar dacă Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, este o olteancă focoasă și, totodată, un suporter fanatic”.

Trebuie să vină oameni de acolo care să bage bani. Nu se mai poate face nimic fără bani. Aşa, sentimental, nu se mai poate, că vrem o echipă în Oltenia. Uite că e una, Lignitul Oltenia. Asta e situaţia. Eu îl dau pe Mihai Costea înapoi să vedem de unde îi dă el 250.000 lui Costea. Să ştii că i-l dau şi gratis. Dacă mai avea contract trei ani să semneze cu Mititelu. Să vezi ce-i convine lui Mihai Costea să ia de la Mititelu 300 de mii, că acum ia 10.000 pe lună la Steaua. Poate să-i dea Olguţa Vasilescu? Aia e patriotă şi olteancă focoasă şi ţine cu Universitatea Craiova, dar de unde să dea bani? Ea e fanatică, bătăioasă, dar sunt nişte legi şi trebuie să ştie că nu poţi finanţa o echipă de fotbal din bani publici. Poate să-i dea mascat, dar şi mascast dacă îi dai apar probe indirecte”, a declarat Becali.

De asemenea, Gigi Becali nu este de acord ca Steaua să răspundă în solidar cu FRF şi LPF pentru că a semnat contracte cu foştii jucători ai Universităţii Craiova Andrei Prepeliţă şi Mihai Costea și consideră că rezolvarea Universităţii Craiova va fi decisă în cele din urmă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Totodată, finanțatorul Stelei nu este de acord nici cu amestecul înstanțelor civile în regulamentele sportive, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011.DCNEWS

Sursa: http://ponturidespre.ro
Sursa poza: mediafax.ro



6 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-11-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    389

    acum cand incepem sa castigam procesele cu lpf si frf incep sa vb toti ciobanii despre craiova…..ciobanul sa isi vada de oile lui… ar vrea sa vine ei toti mafiotii de la bucuresti sa ia stiinta si sa faca ce vor cu ea….STIINTA E NUMAI UNA si e a oltenilor ciobane…

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     18-07-2011
    Locatie
     Sofer pe Titanic !
    Mesaje
    142

    Omul isi spune parerea pt. ca isi permite.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-02-2012
    Mesaje
    12

    Si eu sint suporter rauuu de tot ,,U CRAIOVA” de ce oare nu gindim , cine o sa joace fotbal la ora actuala in liaga A sau de B la aceasta echipa ?Mihai Costea sau fratele lui doua gloabe inventate de Domnul Mititelu si …. ce fac la Steaua? TUSA . Este ffffffffffff greu in toata Est Europa nu exista nici un fotbalist de talia Ilie Balaci sau colegi de-ai lui din acele vremuri . Am spus parerea mea si as dori cit mai am viata sa vad echipa mea de suflet ,, CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI ” intr-o finala de cupa europeana.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    207

    Are dreptate jiji …

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    36

    sa sti jiji ca nu este nevoie numai sa ai bani ati mai trebuie si minte[vezi cazul BOMBONEL]

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-05-2012
    Mesaje
    3

    Pai ce trebuie sa bage Olguța??? Alte probleme nu o avea orasul? Primarul trebuie sa ofere sprijin moral si stadionul. De echipa se ocupa Maricelul, desi palaria e mare pt el, caci nu mai e cascaval.
    Sa ne iese din cap ca Olguta are vreo treaba cu Univ. Craiova, ea are treaba cu orasul: canalizari, strazi, facilitati investitori etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.