Mititelu s-a dat în spectacol în fața “Baciului”: “Trădătorule, tu ce club...

Mititelu s-a dat în spectacol în fața “Baciului”: “Trădătorule, tu ce club reprezinți?”

531
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Gică Popescu, unul dintre candidații la fotoliul de președinte al Federației Române de Fotbal, a fost prezent în această seară la Craiova, unde s-a întâlnit cu șefii de AJF-uri și de cluburi din Oltenia. Printre aceștia, și reprezentanții echipelor craiovene din Seria de Vest din Liga 2.

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu s-a abținut și a continuat “războiul” cu directorul general al echipei CS Universitatea Craiova, Gheorghiță Geolgău

“Trădătorule, tu nu nu ai ce căuta aici, ce club reprezinţi?” a tunat Mititelu la adresa fostului angajat, apoi a continuat: “Numai în mintea unor tâmpiţi există altă Universitatea Craiova decât cea pe care o reprezint eu aici. Această echipă nu va muri, aşa cum vor şi pretind unii“.

“Baciul” a ignorat jignirile pe care Mititelu i le-a adus fostului component al “Maximei” și a subliniat că și-ar dori ca în Bănie să existe o singură echipă de fotbal.

“Adrian Mititelu a vorbit mult şi a avut multe idei bune. Cel mai bine pentru Craiova ar fi ca echipele să se unească şi să fie una puternică. Nu vorbesc despre steme şi probleme de acest gen, fiindcă sunt în campanie” a declarat la final Gică Popescu.

Sursa: ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    741

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     26-08-2006
    Mesaje
    268
    Citat Mesaj initiat de A%%

    big one

    Trecut de ***** am avut, prezent de ***** avem, bine macar ca nu avem nici un fel de viitor...(Malaele, pe scena TNB)

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.