SEMIFINALELE UEFA CHAMPIONS LEAGUE SUNT, ÎN DIRECT, LA DIGI SPORT

SEMIFINALELE UEFA CHAMPIONS LEAGUE SUNT, ÎN DIRECT, LA DIGI SPORT

647
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

 Microbistii au la dispozitie două zile dedicate fotbalului de cea mai bună calitate, două semifinale de vis UEFA Champions League, ambele difuzate la Digi Sport 1.

 Marți, 23 aprilie,  de la ora 21.45 , în direct la Digi Sport 1, germanii de la Bayern München stau în fața extratereștilor de la F.C Barcelona  în prima a semifinală a UEFA Champions  League. În această seară, în fața a zeci de mii de spectatori și milioane de telespectatori, pe Allianz Arena din Munchen, Bayern speră să facă primul pas spre finală printr-o victorie la scor în fata echipei lui Lionel Messi.

În avanpremiera meciului, în studioul „Fotbal european”, de la ora 20.00, Andrei Niculescu, alături de Ilie Dumitrescu și Florin Bratu, vor dezbate strategiile și echipele anunțate de cei doi antrenori.

Miercuri, 24 aprilie, de la 21.45, tot Digi Sport 1 transmite, în direct, a doua semifinală. Nemții de la Borussia Dortmund primesc acasă vizita spaniolilor de la Real Madrid și speră la un loc în finala UEFA Champions League. Ambele partide vor fi comentate, de la fața locului, de către George Dobre și Bogdan Socol.

Pe parcursul întregii zile vor fi difuzate, în edițiile speciale de la Digi Sport 1, ultimele informații legate de semifinalele UEFA Champions League.

Miercuri seara, de la ora 20.00, în studioul „Fotbal european”, moderat de Andrei Niculescu, este invitat și antrenorul Petrolului, Cosmin Contra.

Joi este ziua Europa League la Digi Sport. De la ora 22.00, Digi Sport 1 transmite partida dintre Basel și Chelsea, iar pe Digi Sport 2, de la aceeași oră,  turcii de la  Fenerbahçe întâlnesc Benfica Lisabona.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.