Universitatea Craiova nu-si mai poate pastra locul in Liga a II-a daca...

Universitatea Craiova nu-si mai poate pastra locul in Liga a II-a daca va refuza sa participe in acest sezon

712
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

„Este putin probabil sa mai pot construi o echipa acum. Voi mai astepta un an. Nu pot sa fac o echipa pe genunchi, care sa piarda trei meciuri la rand si sa-mi sara suporterii in cap. Pai, dupa trei esecuri, suporterii o sa-mi spuna ca mai bine nu faceam echipa”, se justifica Adrian Mititelu.

„Conform regulamentului, Universitatea Craiova nu-si mai poate pastra locul in Liga a II-a daca va refuza sa participe in acest sezon. Daca cei de acolo vor decide sa inscrie echipa in campionat abia anul viitor, vor trebui sa o faca la judet, in ultima liga! Nu vor putea participa nici macar in cel de-al treilea esalon, vor trebui sa o ia de jos. Nu inteleg de ce Adrian Mititelu nu se inscrie acum in campionat, cred ca o face doar din ambitie.
Poate gasi oricand 50 de jucatori in Craiova pe care sa-i legitimeze. Oltenia e recunoscuta ca fiind un adevarat izvor de fotbalisti. In plus, sunt atatia jucatori liberi de contract pe care i-ar putea aduce la Universitatea”, a spune Alexandru Boc in Evenimentul Zilei.

Sursa: sport.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     07-09-2009
    Locatie
     departe...
    Mesaje
    409

    nu are bani , degeaba se agita

    daca avea bani face echipa demult

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.