Craiova: Seminar digital, cu speaker-ul Filipe Carrera

Craiova: Seminar digital, cu speaker-ul Filipe Carrera

881
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Junior Chamber International (JCI) implineste, anul acesta, 100 de ani de la infiintare. Aproximativ  5000 de organizatii locale din cele peste 125 de tari celebreaza centenarul JCI prin evenimente dedicate comunitatii. Astfel, Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova va propune pentru acest weekend un eveniment interesant sustinut de catre unul dintre fondatorii si presedintii JCI Portugalia, Filipe Carrera.

 

Filipe este un sustinator al miscarii JCI, fiind trainer si speaker la conferinte desfasurate in peste 50 de tari de pe 4 continente, profesor al unor institutii de invatamant de prestigiu, presedinte al Retelei Globale Americane de Dezvoltare si Training din Portugalia, autor a numeroase carti  precum “Communicate 2.0 – The Art of Communicating in the 21st Century” sau “Networking – Your Professional Survival Guide” care este disponibila si in limba romana.

 

Seminarul cu tema “Digital Marketing” va avea loc sambata, 9 mai 2015 incepand cu orele 10:00 la Universitatea din Craiova (cladirea centrala) sala 228. Accesul este liber pentru toti cei care doresc participe.

 

Detalii despre Filipe Carrera gasiti accesand acest link: http://www.filipecarrera.com/

Detalii despre JCI 100 years accesati link-ul: http://www.jci.cc/100years



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.