Un BMW X5 a făcut praf un Ford Ka

Un BMW X5 a făcut praf un Ford Ka

6.202
76
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Două persoane au ajuns la spital după ce un BMW X5 a lovit un Ford Ka. O șoferiță, aflată la volanul BMW-ului care se deplasa dinspre Craiova către Caracal a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbind în plin Fordul. În fața mastodontului micuțul Ka nu a avut nicio șansă, iar șoferul acestuia a ajuns la spital cu răni grave. Și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului ford asuferit răni. Șoferița s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii încearcă acum să afle cum s-a produs accidentul.

Sursa foto: Sandu Xandell Tufa



76 COMENTARII

  1. #61
  2. #62
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4987
    Citat Mesaj initiat de Cornholio
    Ideea conform careia orice masina grea si solida ( mai ales cele vechi ) e si sigura e total eronata. Nu mai dati sfaturi tampite.
    In ultimii 20 de ani s-au schimbat FOARTE multe la capitolul constructia masinilor in ceea ce priveste siguranta pasagerilor.

    Luati d-aci un test dintre un biet Renault model mai nou si un Volvo 940 despre care se credea ca e exact un MASTODONT super sigur.

    https://www.youtube.com/watch?v=emtLLvXrrFs

    Sunt convins ca la un impact frontat la o viteza omeneasca ai mult mai multe sanse in Fordul ala decat in Volvo-ul vechi.

    Cu cat oare of fi fost platiti astia de la fifth Gear de renault sa vanda trancariciu ala de masina si sa-i faca publicitate. Nu toate manipularile de la tv sunt reale .. Daca tu crezi ca un rahat de cutie de masina gen cutiuta de chibrituri e sigura.. asta e parerea ta.. eu sunt de alta parere..
    Plus de asta renaulturile, si nudoar ele, acum sunt facute din plastic infect…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #63

    Ar fi fost ceva ca un Ford Ka să facă praf un BMW X6…asta știre,pe cuvânt !

  4. #64

    Asta e suparata ca nu s-a „intins” si ea pe bancheta unui BMW. O pipiţa de la Targu-jiu se baga in seama si mai grav in necunostiinta De cauza. Piţipoanca dracu. La ea acolo probabil se plimba cu roaba si fiind blonda mai face si accident :-D

  5. #65

    Miruna-Ioana Nedelcu bmw-urile au tractiune spate si derapeaza usor, sunt niste masini de calitate cu aspect placut. Ca reprezinta febletea cocalarilor este pur intamplator si nu e frumos sa generalizam. Vezi ca ai si tu un dezacord pe langa exemplele intamplatoare.

  6. #66

    99% ai dreptate…inså råmån totusi si exceptiile !

  7. #67

    Sabin Theodor Cu tot respectul…existå si bmw-uri cu tractiune pe fatå….cred cå cele diin seria 1 ….dar nu asta era ideea…. http://www.promotor.ro/masini-noi/dosar-analize/tractiunea-fata-versus-tractiunea-spate-sau-propulsia.-10-avantaje-si-dezavantaje-13810960

  8. #68

    In orice situatie exista sii exceptii

  9. #69

    Motoare pe mana si tractiune spate..sa vezi salata ))

  10. #70

    O tâmpită care mi-a distrus un adevărat prieten! Mă rog pentru tine Vasilescu George Știu că ești un om deosebit și puternic, o sa te refaci!!

  11. #71
  12. #72
    Afacerist
    Data de inscriere
     29-11-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    130

    @ Miruna-Ioana Nedelcu : De ce te miri ca-s implicate BMW-urile in accidente? Doar stii caci au tractiune spate, e de ajuns putin sa apesi pedala ca deja te-ai dus. Vinovata de accident este Olguta impreuna cu Salubritatea caci nu au curatat cum trebuie carosabilul. Cand BEGA a avut contract pentru deszapezire se vedeau utilajele cel putin 1 data la 20 de minute imprastiind sare cu nisip. Doamna Folguta a trimis in Craiovita ATV-urile sa curete trotuarele dupa ce majoritatea blocuriilor / respectiv magazinele au facut treaba in locul lor, mai sa dea peste un batranel si nimic altceva.

    Stiim de codul emis si nu actionam din timp, tipic romanesc.

  13. #73
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3874

    @kr1styan0 Doamna Folguta a trimis in Craiovita ATV-urile sa curete trotuarele dupa ce majoritatea blocuriilor / respectiv magazinele au facut treaba in locul lor.
    EXTRAORDINAR ! Zici ca au curatat locuitorii de la blocuri impreuna cu proprietarii magazinelor, trotuarele ? In Romania ? Nu cred . Aici trebuie sa vina ” sclavii ” sa faca aceasta treaba . Prietene Kristi – in zona aia stau cumva handicapati ? Daca da , in aceste conditii pt ca au reusit singuri sa si faca partii , trebuie sa primeasca titlul de Cetatean de onoare al Craiovei .

    On : mai mult ca sigur graba si neatentia ( probabil vorbitul la telefon ) au facut posibil accidentul , X 5 are pe langa ABS si ESP , insa daca manevra gresita a facut ca accidentul sa se produca imediat (daca cineva i a franat brusc in fata si ea n a avut distanta plus tragerea brusca de volan catre stanga) , ESP ul n a avut timp sa stabilizeze masina adica sa o readuca pe traiectorie.

  14. #74
    Junior
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    83

    Craiovaforum, la ce limbaj am am vazut pe-aici imi face impresia ca aveti o problema.

  15. #75
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    148

    Nu stiu daca e aceeasi dar am mai vazut o femeie la volanul unui X6, de fiecare data cu telefonul la ureche.
    Nu am nimic impotriva cu femeile la volan dar multe din ele nu stiu ce cauta acolo. Daca mai pun si faptul ca permisele in Craiova se dau doar cu banii jos si pana si politistilor le e frica sa le lase mai mult de 100 m si le trec eu zic ca e totul destul de clar. Mai lipseste doar sa-si gaseasca pe unu cu bani sa le cumpere X6 si hai pe strazi sa omoram lumea. Pana acum am ajuns la 3 cu numaratul accidentelor evitate in care o femeie intr-un bmw nu mi-a acordat prioritate si inca numar.

  16. #76
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4133

    Micutul Ka nu a avut nici o sansa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.