Autoturism furat din Italia indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Autoturism furat din Italia indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

353
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un autoturism  marca BMW a fost indisponibilizat  de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin  după ce fusese semnalat ca fiind furat din   Italia.

În cadrul unei acţiuni informativ operative pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate, în ziua de 11.11. 2012, ora 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin l-au oprit pentru control la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin pe conducătorul unui autoturism  marca BMW despre care aveau date   că este semnalat ca fiind furat din Italia.

La controlul documentelor autoturismului,  conducătorul acestuia S. Daniel  în vârstă de 24 de ani  şi  însoţitorul lui V. Florian în vârstă de 27 de ani, ambii cu domiciliul în localitatea Târgu Jiu nu  au fost în măsură să prezinte poliţiştilor de frontieră  un document sau o procură prin care să ateste că unul dintre ei poate folosi autovehiculul ca proprietar de bună credinţă.

Continuând cercetările şi verificările, poliţiştii de frontieră mehedinţeni  au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din oraşul Bologna, Italia din anul 2012 .

În cauză, faţă de S. Daniel şi V. Florian  s-a întocmit lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniide tăinuire la furt .

Autovehiculul în valoare de 5000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

În primele zece luni ale anului 2012, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat un număr de  17 autovehicule furate din Uniunea Europeană, valoarea totală a acestora se ridicându-se la 171313 lei.

 

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.