Eftimie, antrenorul care are menirea să ducă FC Caracal în Liga a...

Eftimie, antrenorul care are menirea să ducă FC Caracal în Liga a II-a

434
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După un început de sezon în care rezultatele nu au fost cele aşteptate, terapia şoc de schimbare a băncii tehnice a funcţionat la FC Caracal. Preluată în etapa a cincea de către Iordan Eftimie, tehnicianul piteştean a debutat cu stângul, însă din runda a şasea formaţia din „Parc” este neînvinsă, iar speranţele accederii în Liga a II-a există.


„De când am venit eu a fost un parcurs bun, cred că încrederea le-a lipsit jucătorilor. Ne-am apropiat de primele clasate, iar diferenţa eu spun că poate fi recuperată. În primele etape jucăm cu primele clasate, iar dacă vom câştiga cu Gaz Metan şi cu Jiul Rovinari avem şanse mari să ne batem la promovare”,
a declarat, la finalul turului, antrenorul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

Bârsan, Moşteanu şi Frăsineanu, achiziţiile verii

Înainte de startul sezonului, oficialii grupării FC Caracal au transferat o serie de jucători cu numeroase prezenţe în eşaloanele superioare. Fostul atacant al celor de la Alro Constantin Bârsan a ajuns în tabăra formaţiei din „Parc”.

 

De asemenea, fostul fotbalist al formaţiilor Oltul Slatina şi Alro, Dumitru Moşteanu, a semnat în vară cu FC Caracal, acesta fiind desemnat pe finalul turului căpitan de echipă. Un alt jucător cu nume este fostul fotbalist al Universităţii Craiova Cornel Frăsineanu, care deţine şi funcţia de „secund”. Cu un lot format în mare parte din jucători cu experienţă, gruparea din „Parc” a încheiat prima parte în afara podiumului, ocupând locul şase, la cinci lungimi distanţă de liderul seriei, Gaz Metan II Mediaş.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.