Victor Naicu este noul antrenor al CSU Craiova

Victor Naicu este noul antrenor al CSU Craiova

2.375
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noul antrenor principal al CSU Craiova este, de astăzi, Victor Naicu, în vreme ce Daniel Mogoșanu a fost numit în funcția de director tehnic. Din vechiul staff au fost păstrați Silviu Lung – antrenor cu portarii, și Cornel Blejan, preparator fizic, potrivit unei postări făcute pe site-ul oficial al Clubului.

 

Potrivit sursei citate, produs 100% al școlii de fotbal craiovene, Victor Naicu are peste 90 de meciuri în tricoul alb-albastru în prima ligă și șase în competițiile europene. Din vară, Naicu a condus juniorii A ai Universității.

 

Daniel Mogoșanu a făcut parte din echipa care a realizat eventul în 1991 și a câștigat Cupa în 1993, iar acum își propune să readucă Știința pe drumul spre performanță. Născut în Bănie, Daniel Mogoșanu are 147 de meciuri în tricoul Științei pentru care a marcat de 10 ori, reușind să cucerească titlul național (1991), precum și Cupa României, în două rânduri (1991 și 1993). A mai evoluat la Oțelul Galați și FC Argeș Pitești. S-a alăturat proiectului renașterii fotbalului din Bănie de la început. În ultimele două sezoane a fost antrenorul echipei a doua a Științei cu care a reușit promovarea în Liga a III-a, de asemenea a activat în cadrul clubului și la Centrul de copii și juniori.

 

Reprezentanții Clubului i-au transmis, tot pe site-ul oficial, mulțumiri lui Emil Săndoi pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului și mult succes în carieră.

 

Sursa foto Daniel Mogoșanu: csuc.ro



23 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5015

    Clonele . FC Unversitatea a murit de mult.. R.I.P.. Mai vor sa joace si cu Real Madrid la deschiderea noului stadion…
    Lung ala nici nu ar mai trebui sa apara in spatiul public.. Stafful Clonelor este plin de „criminali” unii financiari.. altii de drept comun.. unii dovediti.. altii nedovediti.. dar suspectati.. de la patron pana la antrenorul de portari se pare.. Am dat bot in bot cu el.. Il doare pe el in basca ca a omorat oameni nevinovati si a lasat suflete nenorocite.. e plin de el si ingamfat.. Lung du-te ba undeva in pustietate sa nu mai auda lumea de tine.. Lung si Huidu.. doua specimene umane care nu si-au invatat lectia si nici nu o sa si-o invete vreodata..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
  3. #3

    „proiectul serios” o ia la vale

  4. #4
  5. #5
  6. #6

    Gata rupea tot,dreacu mai merge la meciuri

  7. #7

    Bai ati înnebunit? ???
    Naicu antrenor la Craiova????
    Mai bine lasa echipa fara antrenor. Doamne a înnebunit lupu.

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    67

    Bine ca se face stadion

  9. #9
    Oldtimer
    Data de inscriere
     10-02-2009
    Mesaje
    1038

    Rusineeeeeeeeee.rotaru=mititelu

  10. #10
    Junior
    Data de inscriere
     24-04-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    62

    Bine spus koss! mare dreptate ai…..

  11. #11
  12. #12
  13. #13
    Racer
    Data de inscriere
     22-01-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    346

    Ba esti nebun? Asta’i oaie ?)))))))))

  14. #14
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3525

    Cred ca se cam termina banii…

  15. #15
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1632
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Cred ca se cam termina banii…

    Mda, ..trebuia să spele cumva și banii negri, cu clonele
    Acum s-au dus și angajează din ăștia, cu salariul minim. Cum a început, cu scandal, așa se va termina.
    Oamenii corecți ar fi făcut un club NOU, serios etc. Sportul de performanță nu se face așa, cu sponsori dubioși, clone, campanii electorale..
    Mi-a părut rău de sportivi, dar unii se pare că vor pleca pe bani mulți la alte cluburi. Măcar scapă de aici. Fotbalul românesc, în general, e penal rău de tot.

  16. #16

    Are ceva experienta ptr ca vine cred hat……de pe la Bistret. Nu?

  17. #17
    Junior
    Data de inscriere
     15-11-2013
    Mesaje
    54

    E foarte bine. Eu inclinam spre unul din fostii jucatori cu nume, adica Ungureanu, Beldeanu, Tilihoi, Geolgau, dar e bine si Naicu. I se da o sansa. Cred ca 5 meciuri ii e suficient sa arate ce poate, mai ales ca porneste din pregatiri. Daca pui un antrenor cu nume gen Grigoras e cam greu sa-l demiti dupa cateva etape, ca omul vine numai pe contract de min un an si il despagubesti daca il dai afara. In acest play out se pot folosi si jucatori tineri, ca de cei precum curelea, ferfelea, chiar si balgradean si bawab ne am cam lamurit, joaca cu economie la efort. Mai sunt si altii care ar trebui sa apese pe acceleratie daca vor sa ramana in lot: Mateiu, Madson, Herghelegiu, Baluta

  18. #18

    Mai bine se antrenau singuri, ca era mai bine, poate vin si rezultatele, ca orcum se antreneaza singuri decat cu acesti antrenori fara experienta.

  19. #19

    Acesti domni care nu au excelat la capitolul fotbalistic, poate au stofa de antrenori dar Craiova le da o sansa sa antreneze in liga, cine stie…

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.