Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

3.180
115
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,00)

Un om al străzii a fost lovit cu pumnul de un echipaj al Secției 2 de Poliție Craiova. Întreaga scenă a fost filmată de clientii unui local și postată pe o rețea de socializare. Pe imagini se vede cum bărbatul are o discuție cu un polițist. Un alt agent de poliție se apropie și îi dă doi pumni, apoi oamenii legii îl trântesc într-un morman de zăpadă și îi aplică mai multe lovituri. Oripilați, clienții localului sar în apărarea omului străzii.

Incidentul s-a petrecut în cartierul 1 Mai după ce o doamnă a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată de un bărbat aflat în stare de ebrietate. „Femeia l-a indicat pe bărbatul respectiv.  În momentul în care polițiștii au încercat să-l legitimeze, acesta a devenit agresiv și l-au imobilizat și dus la secție unde a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Pentru că era foarte agresiv a fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Femeia care a reclamat agresiunea a fost audiată și nu a vrut să depună plângere împotriva omului străzii. Cei doi polițiști sunt acum cercetați de superiori pentru a se stabili dacă au intervenit regulamentar. În funcție de rezultatele anchetei se va stabili dacă vor fi sancționați.



115 COMENTARII

  1. #1

    Asa fac Militieni exces de uniforma pe care o poarta!

  2. #2
    VIP User
    Data de inscriere
     08-04-2006
    Mesaje
    5229

    Trebuia împușcat direct !

  3. #3

    Prea mult tam tam, in plus baieti astia care au filmat, limbajul spune totul despre ei.

  4. #4

    Cine sunt idiotii care au filmat asta? Nu de alta da merita si ei niste pumni in gura.

  5. #5

    Trebuia continuata pe ciorile din bar treaba.

  6. #6

    Cu tigani (fara radism ) nu fac asta

  7. #7

    Păcat ca nu toți aplica așa legea…si pe cine trebuie !!!

  8. #8

    Ca au intervenit politistii si l-au calmat pe agresor nu e bine, daca nu-i faceau nimic iar nu era bine, sunteti multumiti vreodata ?

  9. #9
  10. #10

    Agresor ??? Cred ca nu sti ce inseamna cuvantul „agresor” . Si ma rog..pe cine a agresat sau deranjat ???

  11. #11

    Daca unul ca ala v-ar sparge casa sau masina ati fi de acord cu ce fac ,dar daca nu ati avut acest ,,noroc,, puteti sa comentati si sa criticati acesti oameni pe care ar trebui sa ii sprijinim nu sa ii denigram si sa ii batjocorim

  12. #12
  13. #13

    Este un copil al cartierului 1 mai,pe nume Radu doarme pe unde apuca,acest baiat din ce stiu nu a creeat probleme.Rusine sectia 2 de politie din 1 mai

  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    30

    Gabori jegosi bat boschetari si se transforma in ghiocei in fata interlopilor.

  15. #15
    Junior
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    97

    daca politistii erau asa zis „smecheri” se bateau cu un interlop nu cu un om care nu are ce manca si nu are unde sa doarma…totii astia de ati comentat suneti politisti sclavi care vreti sa scapati de dosar penal si de amenda nenorocitilor

  16. #16
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1627

    Dai de belea, că dai în el și moare. Trebuia ridicat cum trebuie, deși…nu știu cum aș reacționa eu dacă un bețivan s-ar lua de maică-mea.
    Cred că l-aș poci un pic, dar nu cu pumnul. Poți să-l iei de nas și să-l strângi așa, un pic, până i-l modelezi tu cum vrei .
    Trebuia să-l pună la pământ, dacă era agresiv, și să se lase cu cotul peste nasul lui un pic, până troznea, dacă nu se potolea maimuța.

  17. #17

    Mulți șomeri în baruri ,și troglodiți pe șosele .Bravo celor de la secția 2

  18. #18
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1628
    Citat Mesaj initiat de glezna jack
    daca politistii erau asa zis „smecheri” se bateau cu un interlop nu cu un om care nu are ce manca si nu are unde sa doarma…totii astia de ati comentat suneti politisti sclavi care vreti sa scapati de dosar penal si de amenda nenorocitilor

    O fi amărât, dar asta nu e o justificare ca să se ia de femei pe stradă. Trebuie pus la respect.

  19. #19

    Prea multe jigodii care au tendința de a lua în ras politia și organele de ordine publica pe motivul ca îi apară legea ( nu au voie sa fie bruscati sau loviti).

  20. #20

    Cu frumosul nu ,cu bita nu ,atunci cum vreți să aveti liniște domnilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.