Filiași: ”Irinel Popescu sau triumful transplantului hepatic în România”

Filiași: ”Irinel Popescu sau triumful transplantului hepatic în România”

1.421
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la înfiinţare, Biblioteca Orăşenească „Anton Pann” Filiaşi lansează, sub egida sa, joi, 26 februarie, în sala de festivităţi a Şcolii Gimnaziale Filiaşi, lucrarea monografică „Irinel Popescu sau triumful transplantului hepatic în România”.

Cartea a apărut la Editura Beladi din Craiova şi face parte din colecţia „Personalităţi de seamă ale culturii româneşti”, colecţie inaugurată prin publicarea, în ianuarie 2014, a lucrării „Un miracol românesc: Gheorghe Zamfir”.

Monografia chirurgului Irinel Popescu a beneficiat deja de o lansare în lumea academică, anul trecut, pe 11 decembrie, in Sala Albastră a Universităţii din Craiova, iar actualul eveniment are intenţia de a promova lucrarea în comunitatea natală a lui Irinel Popescu. Printre invitaţii evenimentului se numără doamna primar a municipiului Craiova Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj Ion Prioteasa, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Craiova prof. univ. dr. Ion Rogoveanu, preşedintele Senatului UMF Craiova prof. univ. dr. Tudorel Ciurea ş.a.

Sursa foto: radiocraiova.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3629

    sa ii dea dzeu sanatate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.