(Foto) Municipalitatea a deschis primul info-chioșc pentru turiști: ”Craiova IntenCity”

(Foto) Municipalitatea a deschis primul info-chioșc pentru turiști: ”Craiova IntenCity”

3.528
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Locul fostului chioșc de ziare amplasat în English Park a fost luat de unul nou, făcut după normele impuse de municipalitate. Nu numai aspectul construcției s-a schimbat radical, ci și marfa comercializată aici. De acum, acesta a devenit punct de informare pentru turiști, locul de unde pot fi obținute gratuit hărți, pliante informative, vederi, dar și alte materiale din care cei care trec prin Bănie pot afla ce le oferă orașul din perspectiva turistică și culturală.

chiosc IntenCity 1

”Info Craiova IntenCity” –  stă scris mare pe chioșcul situat în colțul părculețului din fața Primăriei Craiova. De cum a fost deschis, a și atras craiovenii, curioși să vadă despre ce este vorba. ”Am crezut că i-au dat drumul, cum erau ziarele înainte, dar cică acum e cu vederi, cu hărți cu orașul. E bine și așa, să știe oamenii ce au de văzut la noi în oraș, cred că e bine și așa, cum au făcut”, a apreciat craioveanul Dumitru Șerban.

”E de bun augur și normal, până la urmă, așa cum există în orașele mari, care își respectă oaspeții, să existe info-chioșcuri pentru turiști. Ai de unde să pleci cu o vedere, de unde să iei un pliant să vezi cum poți să-ți petreci timpul. E de bun simț”, a fost de părere Iuliana Apostol, o altă craioveancă.



21 COMENTARII

  1. #21
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1362

    Vederi cu Craiova se cumparau si de la posta … aveau si aia cateva modele … ce mare scofala facu asta … iti dai seama ca intr-un oras ca acest ar trebui sa fie mai multe … si hai sa nu ne mai laudam ca gaina babei cu o margica … sunt multe de facut in orasu asta … nu ma incalzeste cu nimic ca exista un chiosc ca asta in conditiile in care toata lumea are un smart feon … si poti sa intri pe net sa vezi orice informatie legata de oras … asta era bun facut in anii 90 nu acum … daca vroiau sa ma surprinda introduceau free wi-fi in tot orasul … asa cum am inteles ca e in singapore … cine vine acolo se inregistreaza din eroport cu nr de la passaport sau asa ceva si are wi-fi moca in tot orasu … bine nu poti sa vezi file full hd … dar poti sa iti folosesti smart feonu sa te orientezi in oras … sa foloseti google transalte … and stuff.
    Asa ca ridicolul asta de chiosc care cum v-am spus ar fi fost ceva daca se facea in anii 90 acum e de prisos … va bucurati de el degeaba … oricum cei din oras o sa ia tot ce e moca pe acolo … e ca si cum in oras ar fi introduse telefoanele acelea in care introduceai fie monede fie cartele … cine le mai foloseste … si nu o dati pe aia cu batranii … ca pe cei din vest nu ii puteti compara cu ai nostrii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.