Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

3.177
115
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,00)

Un om al străzii a fost lovit cu pumnul de un echipaj al Secției 2 de Poliție Craiova. Întreaga scenă a fost filmată de clientii unui local și postată pe o rețea de socializare. Pe imagini se vede cum bărbatul are o discuție cu un polițist. Un alt agent de poliție se apropie și îi dă doi pumni, apoi oamenii legii îl trântesc într-un morman de zăpadă și îi aplică mai multe lovituri. Oripilați, clienții localului sar în apărarea omului străzii.

Incidentul s-a petrecut în cartierul 1 Mai după ce o doamnă a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată de un bărbat aflat în stare de ebrietate. „Femeia l-a indicat pe bărbatul respectiv.  În momentul în care polițiștii au încercat să-l legitimeze, acesta a devenit agresiv și l-au imobilizat și dus la secție unde a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Pentru că era foarte agresiv a fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Femeia care a reclamat agresiunea a fost audiată și nu a vrut să depună plângere împotriva omului străzii. Cei doi polițiști sunt acum cercetați de superiori pentru a se stabili dacă au intervenit regulamentar. În funcție de rezultatele anchetei se va stabili dacă vor fi sancționați.



115 COMENTARII

  1. #21

    Unul ca ala poti fi si tu si eu si oricare dintre noi! Nu este suficient sa fi un om al strazii ptr. a fi blamat, lovit, umilit, etc. Iti doresc sa ai parte de acelasi tratament!

  2. #22

    falcone ala e un bulangiu si el si fratisau futule familia in gura da la mik la mare

  3. #23

    Oricare ar fi adevarul , nu aveau dreptul sa il loveasca . Au urmat (cica) o scoala , iar in acest caz trebuia imobilizat , si dus la sectie . Fara suparare , nu spun ca toata Politia Romana este agresiva , dar sunt multi care se considera superiori oamenilor de rand . Sa nu fiti naivi si sa credeti ca nu fac abuz de putere ca va mintiti singuri . eu mi-am luat jigniri si umilinta deoarece am solicitat sa imi spuna cand si daca se continua cercetarile in cazul mortii mamei mele . mi s-a spus ca , citez : „mai dute-n p..a mea , daca nu iti convine da-ma in judecata , dar nu sunt eu obligat sa caut cine a omorat-o pe mata . ce sa ii fac eu , cine a puso sa iasa din casa . mars in pu..a mea .„ Nu am uitat , si nici nu o sa uit cat am sa traiesc , AAaaaaa , si da , … ati ghicit : nici pana in ziua de azi (dupa 9 ani ) nu cunosc persoana care mi-a omorat mama .

  4. #24

    Neacsu Mihai Imi pare rau pentru pierderea ta si intradevar unii politisti sunt jeguri dar te contrazic la pratea in care spui ca nu trebuia sa dea in el. In tarile civilizate mai ales acum dupa atacurile teroriste, orice miscare ostila catre politie se poate termina cu niste „plumb”. In stire spune clar ca individul a devenit agresiv la vederea politistilor

  5. #25
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-05-2011
    Mesaje
    33

    Din cate am cititi numai comenturi de imi vine sa-mi dau cu pumnul in oute , daca tipu respectiv era bunicul vostru ? si primea o asemenea lectie ? „cu totate ca era beat,drogat sau arogant ” era ok ? va zic eu nu, atunci nu mai ziceati bine au facut … totusi un politist nu trebuie sa loveasca un om fie el beat,drogat sau arogant… nu este permis asa ceva, cand un specher cu ultimu tip de ML nu vrea sa opreasca la semnalul lor sau este arogant in fata lor nu mai procedeaza asa, de ce? pentru ca le este frica ca, ala scoate trancanu si le scoate creierii JEGuRI JEguRI JEGURI . inca ceva burtosu ala de gabor am sa incerc eu personal sa ma ocup de el si filmarea sa ajunga la bucuresti. GABORI IMPUTITI PLATITI DIN BANI NOSTRI AJUNG SA NE BATA

  6. #26

    Ma cac pe ei de jegosi,bine i-au facut !

  7. #27
  8. #28

    ce s-a intamplat acolo se intampla mereu in gara la noi dar politistii sunt foarte hotii ptr. ca i-i trimite prin spatele garii apoi se duc dupa ei si le dau bataie ,am vazut si eu o faza din asta in gara noastra (Craiova ) boschetaru tipa de durere iar nemernicul de politai il batea cu bastonul :-( ,boschetarul a luat bataie ptr. ca stat pe banca in interiorul garii iar afara ploua foarte tare ….

  9. #29

    acesti analfabeti care se numesc oameni ai legii si pe care vad ca ii sprijiniti unii dintre voi ar trebui sa potoleasca cu pumnul oameni periculosi cu adevarat nu oameni ai strazii care traiesc din mila altora.militia loveste iar,vai de capul vostru de gabori pisati pe voi.rusine ca va numiti oameni ai legii

  10. #30

    stai linistit ca mi s-a spart mie masina si ce a facut politia?nimic…absolut nimic.nu le mai tine patrea jegosilor astia…

  11. #31
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    422

    daca nusi face Politia treaba zicem ca nu si-o face,daca si-o face pika de vina,oare ce sa mai intelegem!!!intradevar daca erea un amarat nu trebuia sa dea asa in ,dar poate s-o fii opus sa fie legitimat si le-o fii vorbit si agresiv,altfeeeel nu credeam ca aveau motiv sa dea in el,l-au lovit sa il puna jos sa ii puna catusele cu forta,daca el nu a stat de buna voe.,altfel nu as vede cum s-ar face curatenie cu unii infractori.

    Edited by MOD
  12. #32

    Da ce e asa rau??daca se lua de mama/sora/sotia voastra ce mai ziceati???si aia din bar au sarit ca l-au lovit politistii dar daca lovea el politistii radeau nu?! Nu tin cu politistii ca sunt majoritatea niste nemernici da aici le dau dreptate!!din cauza boschetarilor de genu iti e si frica,ca femeie sa iesi seara pe strada!!

  13. #33

    Ioane…eram acolo…cu 10 minute inainte sa vina militia era sa o stranga pe una de gat,asa ca da-l dracu pe Radu cu tot cu carutul lui

  14. #34
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-05-2011
    Mesaje
    34

    John 81: Tu daca refuzai sa te legitimezi „da” si erai lovit „nu pus la pamant cum trebuie si sa-ti puna catusele” iti pica bine ? sa-ti traga un pumn in falci ? si dupa sa te lege? cu siguranta nu, chiar acum am trimis o petitie si sper sa fie sanctionat cacatu ala cu burta.

  15. #35

    Prea multe comentarii care sustin abuzul, desi acesta este evident. Prea multi oameni blocati in realitatile securisto-comuniste. Daca politia romana vrea sa isi castige respectul cetatenilor trebuie sa elimine astfel de elemente, din pacate ea nu doar ca le acopera, dar le si incurajeaza. Nici societatea nu e pregatita pentru o politie corecta, incurajand coruptia si tolerand abuzul.

  16. #36

    Prietenee ,as fi de acord cu asta vazand ca bat un interlop…sa-l dea jos din masina bengoasa si sa il sparga cu bataia (nu sa ii stranga mana si sa il lase sa plece…)…cu oamenii strazii se mai ridica si ei si au activitate pe timpul serviciului sau cu certuri familiale

  17. #37

    Nu trebuia batut…cu martori!

  18. #38

    Oricum gestul marelui politist Falcone nu ii face cinste!!

  19. #39
  20. #40

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.