Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

3.179
115
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,00)

Un om al străzii a fost lovit cu pumnul de un echipaj al Secției 2 de Poliție Craiova. Întreaga scenă a fost filmată de clientii unui local și postată pe o rețea de socializare. Pe imagini se vede cum bărbatul are o discuție cu un polițist. Un alt agent de poliție se apropie și îi dă doi pumni, apoi oamenii legii îl trântesc într-un morman de zăpadă și îi aplică mai multe lovituri. Oripilați, clienții localului sar în apărarea omului străzii.

Incidentul s-a petrecut în cartierul 1 Mai după ce o doamnă a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată de un bărbat aflat în stare de ebrietate. „Femeia l-a indicat pe bărbatul respectiv.  În momentul în care polițiștii au încercat să-l legitimeze, acesta a devenit agresiv și l-au imobilizat și dus la secție unde a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Pentru că era foarte agresiv a fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Femeia care a reclamat agresiunea a fost audiată și nu a vrut să depună plângere împotriva omului străzii. Cei doi polițiști sunt acum cercetați de superiori pentru a se stabili dacă au intervenit regulamentar. În funcție de rezultatele anchetei se va stabili dacă vor fi sancționați.



115 COMENTARII

  1. #41
    Oldtimer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    1048

    stie cineva cum se numesc cei 2 „politisti”?

    Edited by MOD - fara reclama site in semnatura!
  2. #42

    Nu vad legatura intre comentariul meu si raspunsul tau.

  3. #43
  4. #44

    Unu la mana nu era ”falcone” si doi te dai ”smardoi” aici injurand , esti prea prost educat

  5. #45

    Individul agresase mai devreme o femeie, este foarte justificat ce au facut politistii, si sunt mielusi in comparatie cu cea mai mare democratie din lume:
    http://youtu.be/R53j9wes44o:

  6. #46
    Junior
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    98

    da il cheama pe unu milog gras si pe unu sclav prost

  7. #47
  8. #48

    NU era ”falcone” auziti niste betivanii care habar nu pe ce lume se afla

  9. #49
  10. #50
  11. #51
    Junior
    Data de inscriere
     12-08-2009
    Mesaje
    97

    Politia romana……grasu,unflatul ala jegos sa dea in masa asa ca la scoala de politie nu la invatat nimeni sa manance ceafa de porc si sa bata lumea ….puneti mana si mai cititi dracu o carte -legea – si nu mai reactionati ca animalele
    1 avem pe noi o uniforma si ne credem DUMNEZEU
    2sunteti platiti din bani publici asa ca fiti un exemplu in societate
    3mai slabiti dracu si voi ca aratati ca dracu nu e deajuns ca aveti atitudine de c.c.t mai trebuie sa fiti si grasi???

  12. #52

    Sa traiasca politia romana ! Oare procedura legala asa spune ? Prinde-l si omoara-l ! Exista foarte multe adunaturi si secaturi care se numesc politisti . Au niste norme , legi de respectat dar din pacate pumnul si bastonul sau amenda lasa de dorit !Daca era de etnie roma nici nu se apropiau de el .

  13. #53
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    232

    tiganul ala cu carucior agreseaza verbal toate femeile care trec pe langa el. trebuia impuscat, si el, si taranii colorati care au filmat.

    bv sectia 2!

  14. #54

    Imi pare rau , dar felul in care s-a procedat nu este legala . Il luau in masina si plecau cu el . Iar in ceea ce priveste la bataie , nu stim daca politistii au ajuns sa promoveze pe strazi violenta , iar din punct de vedere medical…… eu l-as trimite la IML ! Politia ia masuri numai cu romanii si boschetarii dar cu romii nini nu indraznesc sa se apropie de ei ! Cunoastem multe dar de …..!

  15. #55

    Sigur nu erai tu cand chiuleai de la scoala?

  16. #56
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    266

    O sa se dezbrace el Mihai Viteazul de uniforma daca e vinovat

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  17. #57

    E rrom , e cunoscut in cartier sub numele de Radu tiganu

  18. #58

    E rau bai tampitilor ca este ilegal … gabor,ma-ta sau betivan, e ilegal sa ataci cu pumnii alta persoana

  19. #59

    Credeti ca eu vorbesc de rom desta de doua parale ?

  20. #60
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-07-2007
    Mesaje
    41

    as vrea sa-i vad pe putoii aia care au filmat cum reactionau daca un om al strazii le agresa mama/sotia/sora etc
    ati vazut ce amuzati erau cand barbatul respectiv se impotrivea, dar au sarit ca arsi cand politistii au folosit forta
    si presa strica forte mult si instiga..am vazut zilele trecute un titlu prin media online de genul: „politist se milogeste de un contravenient sa-i prezinte documentele” – era vorba de un politist de la rutiera, din bucuresti am impresia, care a vorbit foarte respectuos cu un tip care circulase cu auto pe interzis si i-a solicitat in mai multe randuri documentele acesta facandu-se ca ploua..normal glume peste glume ca politia e slaba ca ce-i cu milogeala asta..Acum apre alt titlu: „politia foloseste legea pumnului” cand politistii intervin pentru imobilizarea unei persoane care agresase in prealabil o femeie..probabil trebuia invitat la o cafea sau la cinema

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.